Glarmester

Glarmester Hans Diderichsen ApS er et rigtigt godt og gammelkendt glarmester navn især i Kastrup og Tårnby, hvor vi i årtier har udført arbejde for såvel private, for virksomheder, institutioner og kommunen.

Vi tager ikke længere imod besøg på vores adresse, men tilbyder fortsat de gemmelkendte dyder. Vi kan løse alt inden for glarmesterfaget og kan bringe samarbejdspartnere af højeste kvalitet i spil.

 

PartnereBeskrivelseLogo
DormaKvalitetsprodukter inden for dørlukkere, tilbehør, synkroniserinsbeslag, svingdørshængsler, dørholdere, dørfjedre og elektro-magneter til branddøre. Varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.
PilkingtonNæsten 30.000 ansatte worldwide, etableret så tidligt som 1826 i England. Leverer bl. andet bygningsglas og glas til automobilindustrien. Opfandt og udviklede floatglas processen, som revolutionerede fremstillingen af planglas
ScanglasEn stor virksomhed, som kan levere alt inden for glas. Mere end 13.000 medarbejdere verden over i et netværk af glasforædlings- og glasdistributionsvirksomheder i bygningssektoren i Europa.
GlascomGlasgrossist som kan levere næsten alt inden for glas. Termoglas, energiruder, solskærmede ruder, brandruder, facadeløsninger og næsten alt tænkeligt og utænkeligt i glas.
JCNKvalitets skydedøre, skydelåse, glasvægge, beslag af glas, artikler til baderum og køkkener, diske og belysning m.m.

 

Tårnby-Kastrup
Tel: 32 50 42 18
Fax: 32 57 60 82